Ανασυντάσσεται και ανακοινώνει Δημούτσο

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πλατανιά, με τον Παράσχο να προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πλατανιά, με τον Γιώργο Παράσχο να προετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό.

Από την άλλη, το Σάββατο ακολουθεί το φιλικό με τον ΟΦΗ.

Ουσιαστικά, το νεότερο στοιχείο που αφορά τον Πλατανιά έχει να κάνει με την άφιξη στην ομάδα του Ελίνι Δημούτσου, ο οποίος την Πέμπτη θα είναι στα Χανιά για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει.

Η επίσημη ενημέρωση από τον Πλατανιά για την προπόνηση της Τετάρτης είναι η εξής: 

“Να αφήσει πίσω την ήττα από την Ξάνθη, θέλει ο Πλατανιάς που έχει στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, στην Λιβαδειά, το πρώτο εκτός έδρας για τη φετινή σεζόν.

Αυτές τις μέρες ο τεχνικός της ομάδας μας, ΓιώργοςΠαράσχος, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντικαμονά που έχει κληθεί στην εθνική ομάδα του Κονγκό, όπως και στον Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της μεθεπόμενης Κυριακής (10.9.17), συνεχίστηκε σήμερα. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στο passing game και στα τελειώματα φάσεων”.

Πηγή: athlitiko.gr