Παράπονα Παράσχου στους παίκτες του

Για την πολύ κακή εμφάνιση του Πλατανιά απέναντι στην Ξάνθη (0-2). «Το α’ ημίχρονο ήταν καταστροφή», τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη διαδικασία να κοιτάξει μπροστά, διορθώνοντας τα λάθη του έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Ο Γιώργος Παράσχος σύμφωνα με όσα είπε στους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση που έγινε τη Δευτέρα δεν έκρυψε τα παράπονά του για την πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο τεχνικός του Πλατανιά, απευθυνόμενους στους παίκτες του, τους είπε ότι δεν επέδειξαν αυτοπεποίθηση, στους οποίους τόνισε αυτό κιόλας που επεσήμανε στις δηλώσεις του, ότι δεν περίμενε ότι θα παρουσίαζαν μία τέτοια εικόνα. 

«Το α’ ημίχρονο ήταν καταστροφή», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο, απόδειξη το πόσο στενοχωρημένος είναι γι’ αυτή την εμφάνιση από την ομάδα του, η οποία σπάνια έχει ξαναϋπάρξει μέχρι σήμερα τουλάχιστον όσο είναι ο Γ. Παράσχος στον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια από τον πολύπειρο τεχνικόπλέον είναι να βοηθήσει την ομάδα του να αλλάξει εικόνα και να παρουσιαστεί καλύτερη στο επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο σημειώνεται ότι θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 7.15 το απόγευμα στη Λιβαδειά.

Πριν από αυτό το παιχνίδι βέβαια, ο Πλατανιάς θα αγωνιστεί απέναντι στον ΟΦΗ, τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει το προσεχές Σάββατο (2/9) στα Περβόλια, με ώρα έναρξης τις 7.15.

Πηγή: athlitiko.gr