Γκουτσίδης: “Είμαστε σε καλό δρόμο”

Ο στενότερος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου επανέλαβε ότι ο Πλατανιάς έχει δυνατότητες και μπορεί να έχει και πάλι μια πορεία αντάξια με τα περασμένα δύο χρόνια.

Την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του τόνισε για μια ακόμη φορά στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που μίλησε μετά το παιχνίδι απέναντι στον Κισσαμικό (4-0).

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο στενότερος συνεργάτης του Γιώργου Παράσχου:

«Είναι το τελευταίο φιλικό πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Επαιξαν σχεδόν όλα τα παιδιά. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Όπως είπα και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αυτή η ομάδα θέλει υπομονή και υπάρχουν οι δυνατότητες πιστεύω για να κάνουμε κάτι καλό σε αυτό το πρωτάθλημα και να έχουμε μια πορεία αντάξια με την περασμένη χρονιά».

Για την προετοιμασία

«Πιστεύω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αυτό που διακρίνει την ομάδα είναι ότι είναι μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια από το τιμ, τους παίκτες έως αυτούς που διοικούν την οάδα. Βγαίνει μια θετική ενέργεια και αυτό φαίνεται και στην προπόνηση και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για το παιχνίδι που θα χαρακτηρίζει και πάλι τον Πλατανιά τη νέα σεζόν

«Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή και αυτά τα δύο χρόνια αυτό έδειξε. Αυτό αρέσει στον προπονητή και στον κόσμο και δεν μπορούμε να αλλάξουμε και ούτε πρόκειται να το αλλάξουμε».

Πηγή: athlitiko.gr