Ενσωματώθηκε με τον Πλατανιά ο Κοροβέσης

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε στα Χανιά και πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η ένταξή του στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά συμμετείχε στην προπόνηση της νέας του ομάδας και, μάλιστα, ο Γιώργος Παράσχος όπως κάνει πάντοτε τον παρουσίασε πριν την έναρξη του προγράμματος σε όλη την ομάδα. Σημειώνεται ότι ο Κοροβέσης είναι μια μονάδα, την οποία ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει πολύ εν όψει της νέας χρονιάς και ειδικότερα στο χώρο της επίθεσης περιμένει να δώσει πολλές βοήθειες.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον εξακολουθεί να παρουσιάζειπάντοτε τι άλλο θα μπορούσε να ακολουθήσει για τον Πλατανιά. Οπως γίνεται γνωστό, εκτός του Κουλούρη, ο Πλατανιάς ελπίζει σε μία ακόμα λύση από τον ΠΑΟΚ που “ακούει” στο όνομα του Ζάιρο. Επομένως, ο Πλατανιάς ελπίζει ότι είτε η μία, είτε η άλλη λύση θα προχωρήσει, κάτι που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας, αν και οι δύο αυτοί παίκτες αγωνίζονται σε διαφορετικές θέσεις.

athlitiko.gr