Θέμα: P-L-A-T-A-N-I-A-S…

Η Χανιώτικη ομάδα τρελαίνει κόσμο το τελευταίο δίμηνο και αν συνεχίσει έτσι από τρένο θα γίνει… intercity και θα αρχίσει να μιλάει… Ευρωπαϊκά. O Mανώλης Θέμελης γράφει στο blog του στο athleticradio.gr.

Αλήθεια ο φετινός Πλατανάς που το πάει; Μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά ο πρωτάθλημα με 2 σερί νίκες αλλά μετά… εξαφανίστηκε και βρέθηκε στα… τάρταρα.

Και μετά από το…Βοήθα, Παναγιά” πήγαμε στο “Δόξα τω Θεώ”. Ο Πλατανιάς είναι… hot. Πολύ “καυτός”. Και άρχισε να μυρίζει… πλεϊ οφ. Έχει “σκαρφαλώσει” στην 7η θέση με 32 βαθμούς και συνεχίζει…

Πηγαίνει… τρένο στο πρωτάθλημα, συνεχίζει στο Κύπελλο ενώ αν συνεχίσει έτσι θα γίνει… intercitυ. Θα γίνει PLATANIAS και θα μιλάει… Ευρωπαϊκά.

Σεμνά και ταπεινά, αθόρυβα, με σοβαρότητα και με την σφραγίδα του Γιώργου Παράσχου “τρέχει” ένα φοβερό σερί αφού στα δέκα τελευταία παιχνίδια μετρά έξι νίκες και τρείς ισοπαλίες, έχοντας χάσει μονάχα το ματς από τον Παναθηναϊκό στη “Λεωφόρο” με 2-1.

Αν συνυπολογίσουμε και τις τρείς νίκες και την μία ισοπαλία στο Κύπελλο, την πρόκριση στους “8” και τα πάντα να είναι “ανοικτά” για πρόκριση στους “4” μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο πρώτο ματς στα Περβόλια.

Ο Πλατανιάς δεν είναι μόνο άξιος εκπρόσωπος της Κρήτης αλλά αν συνεχίσει έτσι θα μας ξανά φέρει… Ευρωπαϊκές στιγμές που μόνο ο ΟΦΗ μας έχει προσφέρει από την Μεγαλόνησο.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook