ΑΟΧ: Τέλος ο Κουρκούνας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ αποτελεί ο Νίκος Κουρκούνας και η Χανιώτικη ομάδα θα πορευτεί με τον Κ. Καφούση.

Ο Νίκος Κουρκούνας είναι ο δεύτερος προπονητής που αποχαιρετά τον ΑΟΧ πριν το τέλος της φετινής περιόδου. Ο πρώην προπονητής του Απόλλων Αθηνών μετά το έκτακτο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο των μπλε αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από τον πάγκο των μπλε καθώς χάθηκε ακόμα μια χρονιά χωρίς να έρθει το πρωτάθλημα.

Όπως όλα δείχνουν η ήττα από την Επισκοπή την προηγούμενη Τετάρτη ήταν το αποτέλεσμα που έφερε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο ο κυριότερος λόγος για την έξοδο του Νίκου Κουρκούνα από την ομάδα ήταν ότι πέρασε ακόμα μια αγωνιστική περίοδο και ο ΑΟΧ δεν μπόρεσε να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο για την ΄Γ Εθνική.

Πλέον η ομάδα των Χανίων θα συνεχίσει με τον πρώην συνεργάτη του Νίκου Κουρκούνα στον πάγκο, τον Δημήτρη Καφούση ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κοουτσάρει την ομάδα του ΑΟΧ στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό.