Ηρόδοτος: Πολλά προβλήματα

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ο Ηρόδοτος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Περάματος.

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Ηροδότου για το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα Περάματος στην Αλικαρνασσό. Οι κυανόλευκοι μετά την ήττα τους από τον Γιούχτα μπορεί να απομακρύνθηκαν από την πρώτη θέση ωστόσο δεν το βάζουν κάτω διεκδικώντας τις όποιες πιθανότητες έχουν για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο Λάκης Καργιωτάκης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με την ομάδα του Αντρέα Μπετίνι τον τιμωρημένο Ζανταλή. Μάλιστα ο έμπειρος αμυντικός δεν θα αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι με τον Γρανίτη καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες.

Εκτός από τον Ζανταλή δεν υπολογίζεται ούτε ο Άγγελος Καστελιανάκης. Ο 20χρονος επιθετικός στάθηκε άτυχος καθώς στην φάση του γκολ που πέτυχε συγκρούστηκε στον αέρα και έσπασε την μύτη του. Του έγιναν ράμματα και θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι.

Τα προβλήματα όμως δεν έχουν τέλος για την ομάδα της Αλικαρνασσού. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή για το επόμενο παιχνίδι των Νικηφόρου και Γιάννη Καστελιανάκη που αισθάνονται ενοχλήσεις στο γόνατο και την ποδοκνημική.