Χερσόνησος: Τέλος η σεζόν για τον Σταθόγλου

Σοβαρότερος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βαγγέλη Σταθόγλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Περάματος που υπέστη κάκωση και χάνει το υπόλοιπο μέρος του πρωταθλήματος.

Τελείωσε το πρωτάθλημα για τον Βαγγέλη Σταθόγλου. Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Περάματος όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετά σοβαρός και θα του στερήσει την συμμετοχή του από τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο νεαρός μέσος υπέστη κάκωση στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός μάχης.

Μιας μάχης που για τους κόκκινους αναμένεται να λήξει με αίσιο τέλος. Ο Βασίλης Καραϊσκος εκτός από τον 19χρονο αμυντικό μέσο δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Γρανίτη τον τιμωρημένο Αντώνη Αποστολάκη που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι.

Τέλος αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ευγένιου Κίτσα καθώς ενώ ο ίδιος ναι μεν είναι έτοιμος ωστόσο δεν θέλει να επιστρέψει σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.

Η προετοιμασία των πρωτοπόρων ξεκίνησε σήμερα στο γήπεδο του Καρτερού ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει αύριο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Δωριέρα.