Οι παρατηρητές στα τοπικά να κάνουν την δουλειά τους και όχι να πηγαίνουν για καφέ

Παρότι ο κίνδυνος του κορονοϊού βρίσκεται ανάμεσα μας, αυτό δεν εμπόδισε να δούμε εξέδρες με αρκετό κόσμο σε παιχνίδια του τοπικού πρωταθλήματος.

Είναι διαφορετικό να λέμε να ανοίξουν τα γήπεδα, κάτι για το οποίο έχουμε αναφερθεί πολλές φορές, και διαφορετικό να είναι κλειστά και να σπάει η απαγόρευση εισόδου του κόσμου σε αυτά. Ειδικά όταν μιλάμε για το νομό Ηρακλείου που βρίσκεται σε ειδικό καθεστώς περιοριστικών μέτρων και μάλιστα επιπέδου 3, να μαθαίνουμε πως σε κάποια γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων άνοιξαν οι πόρτες και μπήκε μέσα ο κόσμος.

Αυτό δεν είναι ευθύνη της ΕΠΣΗ αλλά κυρίως των διαιτητών και των παρατηρητών που πηγαίνουν στα παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν ο παρατηρητής αγώνα να κάνει τα στραβά μάτια σε γήπεδα που άνοιξαν αυτό το Σαββατοκύριακο και να ανοίγουν τις πόρτες για τον καθένα προκειμένου να μπορέσει να δει το παιχνίδι. Καλό είναι λοιπόν οι παρατηρητές που ορίζονται από την ΕΠΣΗ όταν πηγαίνουν σε ένα γήπεδο να είναι σωστοί στις αρμοδιότητες τους και όχι για να πίνουν καφέ και να κλείνουν τα μάτια. Είμαστε ακόμα στην πρώτη αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων, ο κορονοϊός παραμονεύει και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την δημόσια υγεία. Την ίδια ευθύνη έχουν και οι διαιτητές των παιχνιδιών που σε κάποια παιχνίδια της Α1 έκαναν ότι δεν έβλεπαν όταν ο κόσμος έμπαινε στις εξέδρες για να παρακολουθήσει ένα ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook