Απίστευτο: Ο Μέντες πήρε 19,7 εκατ. σε ένα μήνα από 5 μεταγραφές

Πέντε μεταγραφικές κινήσεις έφεραν στον Ζόρζε Μέντες το απίθανο ποσό των 19,7 εκατ. ευρώ μέσα σε έναν μήνα.

Ούτε ο κορωνοϊός δεν κατάφερε να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες στα έσοδα του Πορτογάλου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες.

Απόδειξη, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα της Πορτογαλίας Α’ Bola, είναι οι πέντε συμφωνίες μέσα σε ένα μήνα, με τέσσερις Πορτογάλους παίκτες και έναν Αργεντινό, που έφεραν στον Μέντες έσοδα 19,7 εκατομμύρια ευρώ, με βάση τον μέσο όρο 10% που λαμβάνει ως προμήθεια για κάθε μεταγραφή.

Οι πιο πρόσφατες μεταγραφές είναι αυτές του Ρούμπεν Ντίας στην Μάντσεστερ Σίτι και του Νικολάς Οταμέντι από την Σίτι στην Μπενφίκα. Για τον πρώτο ο Μέντες θα εισπράξει 6,8 εκατ. ευρώ και για τον δεύτερο 1,5 εκατ. ευρώ.

Σε αυτές τις μεταγραφές πρέπει να προστεθούν οι δύο Πορτογάλοι που εντάχθηκαν στη Γουλβς, Νέλσον Σεμέδο (30 εκατομμύρια ευρώ) και Φάμπιο Σίλβα (40 εκατομμύρια ευρώ), για τους οποίους ο Μέντες θα λάβει τρία και τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, αντίστοιχα.

Τέλος, η ένταξη του Πορτογάλου διεθνή, Ντιόγκο Ζότα στη Λίβερπουλ για 44,7 εκατομμύρια ευρώ, εγγυάται στον Πορτογάλο μάνατζερ 4,4 εκατομμύρια ευρώ.

Επτά ημέρες απομένουν πριν κλείσουν οι μεταγραφές στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία και 17 ημέρες πριν από το… κλείσιμο στην Αγγλία.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook