Μια μεγάλη αγκαλιά της ΑΕΚ στον μικρό Γιάννη από το Ηράκλειο

Η ΑΕΚ φιλοξένησε στη σημερινή της προπόνηση τον μικρό Γιάννη που δίνει τη δική του “μάχη” στο ΠΑΓΝΗ.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η ΑΕΚ είχε φιλοξενηθεί από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1. Αντιπροσωπεία των παικτών της “Ένωσης” είχε βρεθεί στο ΠΑΓΝΗ για να δώσει δύναμη σε έναν μικρό οπαδό της, τον Γιάννη ο οποίος δίνει τη δική του ξεχωριστή “μάχη”.

Ο μικρός “ενωσίτης” βρέθηκε με τη σειρά του σήμερα στην προπόνηση της ΑΕΚ, εκεί που είχε την τιμητική του βγάζοντας φωτογραφίες με τους αγαπημένους του παίκτες αλλά και λαμβάνοντας δώρα από την ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη έκπληξη οργανώθηκε μετά από συννενόηση των ανθρώπων της ΑΕΚ και της οικογένειας του Γιάννη, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ στην Ελβετία με την Σεντ Γκάλεν.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Τον γνωρίσαμε στην Κρήτη, μας είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει να μας βρει στα Σπάτα! Ο δικός μας Γιάννης, θριαμβευτής στη δική του μάχη, εκπλήρωσε σήμερα την υπόσχεσή του για να ευχηθεί στην αγαπημένη του ομάδα καλή επιτυχία και πρόκριση στην Ελβετία! «Γιάννη, σε θελουμε δίπλα μας, σε περιμένουμε και πάλι εδώ» του είπε ο αρχηγός!

Ο δικός μας Γιάννης, η δική μας πηγή δύναμης!
Για πάντα δίπλα μας!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook