Ο συνεταιρισμός και ο πρόεδρος του “δεν ξέρω, δεν απαντώ”

Μην λέμε πάλι τα ίδια. Οι ομάδες ψήφισαν για πρόεδρο τον Λεουτσάκο και τώρα βλέπουμε το τρομερό και άκρως ελληνικό: Δύο πρωταθλήματα του ίδιου συνεταιρισμού να είναι απέναντι.

Είναι τι επικεφαλής θες να έχεις πάνω από το κεφάλι σου. Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ψήφισαν για πρόεδρο τον Λεωνίδα Λεουτσάκο. Το τι θέλουν οι ΠΑΕ, μόνο αυτές το γνωρίζουν. Φτάσαμε πλέον στο 2020 να βλέπουμε δύο πρωταθλήματα κοινού συνεταιρισμού να βρίσκονται απέναντι: Η Σούπερ Λιγκ 2 και η Φουτμπολ Λιγκ είναι στα μαχαίρια. Ποιος είναι ο κοινός πρόεδρος τους; Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο άνθρωπος που αν μπορούσε να αλλάξει επίθετο θα το είχε κάνει “δεν ξέρω, δεν απαντώ”. Φτάσαμε στις 15 του Σεπτέμβρη και το 80% των ομάδων δεν μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Του ανθρώπου δεν του ιδρώνει το αυτί, οι παίκτες βγάζουν κραυγές αγωνίας για το μέλλον τους και ο Λεουτσάκος δεν μπορεί να δώσει μια λύση.

Είναι θέμα ικανοτήτων ή προσωπικότητας; Δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να κρίνουμε. Δεν τον κάνουμε και παρέα κιόλας όμως αν κρίνουμε από τις δημόσιες εμφανίσεις του και όσα λέει on camera, μάλλον πρέπει να πάρει άλλος τον ρόλο αυτόν. Γιατί όσο μιλάει, τα κάνει και χειρότερα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook