Αναμετρήθηκαν στα μπαράζ και έφυγαν με άκομψο τρόπο…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο πρώην τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για τον υποβιβασμό της Ξάνθης και τα δύο ματς μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μιλώντας στο “Metropolis 95,5″ ανέφερε για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ξάνθης:

«Δεν γνωρίζω κανέναν, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Μάλλον ναι, φεύγω. Μετά το μπαράζ πήρα το αυτοκίνητό μου και έφυγα”.

Στην αντίπερα όχθη, είχαμε αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ από την ηγεσία της ομάδας μολονότι η ομάδα του ανέβηκε.

O ίδιος δεν έκρυψε την πικρία του μιλώντας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6”.

«Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις είναι οι πρόεδροι των σωματείων και αποφάσισαν έτσι. Υπάρχει μια πικρία, η ζωή, όμως, συνεχίζεται. Πικρία περισσότερο για την ανακοίνωση του Απόλλωνα ότι υπήρχε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Από εμένα δεν υπήρχε κάτι τέτοιο εκτός και αν θεωρείται οικονομική διαφορά τα όσα μου χρωστούν από το Μάρτιο μέχρι το τέλος Αυγούστου. Από τις 10-12 Αυγούστου που με κάλεσαν γιατί είχε βγει ότι δεν θα γίνουν τα μπαράζ πήγα και δεν υπήρχε καμία απαίτηση και καμία συμφωνία. Άλλωστε, ο Απόλλωνας είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Έληξε με επιτυχία αυτό (σ.σ. τα μπαράζ) και το χαρήκαμε. Αποφάσισαν στο τέλος και δικαίωμα τους και επιλογή τους.

Διαφωνία υπήρξε στο να παραμείνουν τα 13 παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για την άνοδο για μένα ήταν κόκκινη γραμμή. Νομίζω ότι στο τέλος δεν θα προβεί σε καμία λύση συμβολαίου η διοίκηση σε αυτά τα παιδιά γιατί θα ήταν αδικία. Ηθικά δεν είναι καλό, δεν είναι μόνο ότι αγωνιστικά προσέφεραν τα πάντα, αλλά, αυτά τα 13 παιδιά έβγαλαν δυο ματς 90λεπτα μετά από πεντέμισι μήνες αποχής. Είναι ασύλληπτο, πως μπορούμε να πούμε σε αυτά τα παιδιά ότι δεν σας χρειαζόμαστε; Δεν είναι ηθικά καλό. Η αγωνία μου δεν ήταν στο να ανανεώσω η όχι, δεν με ενδιέφερε τόσο, αφορούσε αυτούς που μπήκαν στα αποδυτήρια και νομίζω ότι αυτά τα παιδιά πρέπει να ανταμειφθούν για την προσπάθεια που έκαναν”.