Κάποτε συμπαίκτες, τώρα σε αντίπαλους πάγκους

Μάριος Σηφάκης και Αντώνης Ανδρουλάκης τέθηκαν αντίπαλοι το περασμένο Σάββατο και οι δυο τους αποτέλεσαν μέλη μιας από τις καλύτερες γενιές του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Μάριος Σηφάκης και Αντώνης Ανδρουλάκης έχουν έναν χρόνο διαφορά, ο πρώτος γεννηθείς το 1983 και ο δεύτερος έναν χρόνο μετά. Παιδιά που πραγματοποίησαν μακρόχρονη καριέρα στα γήπεδα της Κρήτης αλλά και της Ελλάδας και βέβαια είναι απορίας άξιον πως κανένας από τους παίκτες εκείνης της γενιάς δεν κατάφερε να παίξει στην μεγάλη ομάδα.

Δύο από εκείνα τα μέλη της γενιάς ήταν και οι Αντώνης Ανδρουλάκης και Μάριος Σηφάκης. Βασικότατα στελέχη στις ομάδες τους με τον Μάριο Σηφάκη να φοράει τα “πράσινα” του ΠΟΑ και τον δεύτερο να βρίσκεται στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ από μικρή ηλικία επέλεξαν να ακολουθήσουν καριέρα προπονητή και αποτελούν πλέον δύο από τους πιο εξελίξιμους προπονητές του Ηρακλείου και της Κρήτης. Οι δυο τους βρέθηκαν σε αντίπαλους πάγκους το περασμένο Σάββατο ως προπονητές, ο μεν Ανδρουλάκης στον πάγκο του ΠΟΑ και ο δε Σηφάκης σε εκείνον του ΠΑΟΚ και σίγουρα είχαν να θυμηθούν πολλά από τις χρονιές που ως μαθητές του Αθλητικού Σχολείου Ηρακλείου κατέκτησαν δύο φορές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook