Λεουτσάκο δεν θέλατε; Ιδού τα αποτελέσματα

Η Σούπερ Λιγκ 2 βρίσκεται μπροστά σε απόγνωση αλλά δεν φταίει κανένας άλλος παρά οι ίδιες οι ομάδες που εμπιστεύτηκαν έναν πρόεδρο που είναι αόρατος εδώ και χρόνια.

Ενώ η Σούπερ Λιγκ 1, κόντρα σε όσα ξέρουμε εδώ και χρόνια, λειτούργησε τάχιστα και σωστά προχωρώντας στην έναρξη των πλέι οφ, η δεύτερη κατηγορία δείχνει να μοιάζει με ακυβέρνητο καράβι. Οι παράγοντες της και εκείνοι που συμμετέχουν σε εκείνη βγάζουν κραυγή απόγνωσης ενώ την ίδια ώρα ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής μιλάει, μιλάει και δεν… λέει τίποτα.

Όσες συνεντεύξεις και αν έχουμε διαβάσει από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, δεν έχουμε γίνει σοφότεροι πουθενά. Την ίδια ώρα που οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 καταθέτουν, δημοσίως, προτάσεις εκείνος δεν έχει κάνει ούτε μια για το καλό της κατηγορίας που αργοπεθαίνει με μαθηματική ακρίβεια. Γιατί πέρυσι ήταν εκείνος που είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ της αναδιάρθρωσης Βασιλειάδη, προκειμένου να παραμείνει στην θέση του και ενώ ακολουθούσαν εκλογές οπότε δεν γνώριζε και κανένας τι πρόκειται να γίνει. Τελικά δικαιώθηκαν εκείνοι που έλεγαν πως τα οικονομικά ανταλλάγματα θα ήταν μηδαμινά (μπροστά σε αυτά που τους υποσχέθηκαν) αλλά τουλάχιστον ο Λεουτσάκος κέρδισε την καρέκλα. Μια από τα ίδια, όπως κάθε χρόνο, για να θυμηθούμε και την σεζόν του σκανδάλου Ντουρμισάι όπου έκανε τον Πόντιο Πιλάτο.

Βέβαια για αυτό δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο οι ίδιες οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 που τον επέλεξαν για πρόεδρο και τώρα βγαίνουν και διαμαρτύρονται.

Ας πρόσεχαν για να μην την πατήσουν…