“Δέχτηκα προσβλητικό και ειρωνικό μήνυμα από τον Σάμι”

Βαρύ φαίνεται να είναι το κλίμα στις σχέσεις Μάγκεντ Σάμι και Γιώργου Βρέντζου, με αφορμή την πρόταση του τελευταίου να αγοράσει την ΠΑΕ.

Λίγα λεπτά πριν μιλήσει στον Athletic Radio 104.2 ο Γιώργος Βρέντζος δέχτηκε μήνυυμα από τον πρόεδρο Μάγκεντ Σάμι, ο οποίος αρνήθηκε την πρόταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Βρέντζου: 

”Ο Μάγκεντ Σάμι με πρόλαβε, στέλνοντας μου χθες το μεσημέρι, λίγο προτού βγω στον “αέρα” ραδιοφωνικής εκπομπής (ευτυχώς που δε το διάβασα προτού βγω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κρατήσω τη ψυχραιμία μου), ένα γραπτό μήνυμα. Στο μήνυμα αυτό, το οποίο θα κρατήσω ως “σουβενίρ” αλλά κι αποδεικτικό στοιχείο (όπως έχω κρατήσει όλα τα κατά καιρούς SMS και emails που έχουμε ανταλλάξει), μου ξεκαθάρισε με πολύ προσβλητικό κι ειρωνικό τρόπο ότι δεν πρόκειται ποτέ να μου πουλήσει την ΠΑΕ. Του απάντησα, με παρόμοια ειρωνικό αλλά πολύ πιο ευγενικό τρόπο, ότι σύντομα θα παρακαλάει να μου πουλήσει. Η ανταπάντηση του ήταν μια πολύ συνηθισμένη κι άσχημη “προτροπή”-βρισιά, στην οποία η αντίδραση μου ήταν και πάλι απλά ειρωνική (η ανατροφή κι ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου δεν είναι τα ίδια).

Ομολογώ ότι δεν περίμενα η πρόταση μου να τύχει θετικής αντιμετώπισης από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Δεν περίμενα όμως και τέτοια άμεση και χυδαία αντίδραση, τη στιγμή μάλιστα που εγώ τόσο στην ανάρτηση όσο και στη ραδιοφωνική μου συνέντευξη δεν τον προσέβαλα προσωπικά, αντιθέτως ανέφερα ότι είναι σοβαρός κι έντιμος. Για το πρώτο προφανώς έκανα λάθος ενώ για το δεύτερο μάλλον θα έπρεπε να είμαι πιο επιφυλακτικός βάσει παλαιότερων επικοινωνιών που είχα μαζί του (περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς)…”

Επίσης, καταλήγοντας, ανέφερε ότι ”από εδώ και πέρα, η “μπάλα” βρίσκεται στα πόδια όλων των άλλων φορέων και προσώπων του Εργοτέλη που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook