Συγκινεί ο Βιάλι: «Υποσχέθηκα στον 90χρονο πατέρα μου να μην πεθάνω πριν από αυτόν»

Ο Τζιανλούκα Βιάλι προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγησε για τη μάχη του με τον καρκίνο, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόσχεση που έδωσε στο πατέρα του.

Ο Τζιανλούκα Βιάλι έδωσε μεγάλη διπλή μάχη με τον καρκίνο και πριν από μερικές εβδομάδες οι γιατροί του είπαν ότι είναι πια «καθαρός».

Ο Βιάλι εξομολογήθηκε όσα συνέβησαν στη ζωή του και συγκλονίζει με τις δηλώσεις του.

«Όταν διαγνώσθηκα με καρκίνο δεν άρχισα να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο συνέβη σε εμένα. Θα ήταν υποκριτικό να το πω όταν είμαι απλά ένας στους τόσους ανθρώπους που αρρωσταίνουν. Ήταν κάτι που έπρεπε να περάσω για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Ίσως ήταν αυτό που χρειαζόμουν. Αν ήμουν γενναίος; Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή λέξη. Νομίζω ότι με χαρακτηρίζει επιμονή για να τα καταφέρω. Δεν ξέρω τι σημαίνει γενναιότητα. Μόνο όταν φοβάσαι μπορείς να γίνεις θαρραλέος. Επομένως, αν δεν ξεπεράσεις τον φόβο, πως θα ξέρεις ποιός είσαι πραγματικά;» είπε ο Βιάλι στη «Daily Mail» αποκαλύπτοντας επίσης και την υπόσχεση που έδωσε στους γέροντες γονείς του: «Έδωσα μια υπόσχεση στον 90χρονο πατέρα μου. Του είπα ότι δεν πρόκειται να πεθάνω πριν από αυτόν και τη μητέρα μου».