Που’ σαι περήφανο Sportime

Ένα πρωτοσέλιδο χυδαίο και επικίνδυνο που αυτές τις ημέρες τείνει να μετατραπεί σε όπλο.

Κάποτε ήταν μια πρωτοπόρος αθλητική εφημερίδα που κατέρριπτε κάθε ρεκόρ πωλήσεων. Ήταν μια αθλητική εφημερίδα που τα νούμερα πωλήσεων της θεωρούνταν και θεωρούνται ακόμα απλησιάστα! Πλέον όμως το Sportime είναι μια εφημερίδα που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί με τα πρωτοσέλιδα της για να πουλήσει κάποια φύλλα παραπάνω.

Σε μια εποχή που όλοι κινούνται προς την κατεύθυνση της σωστής ενημέρωσης κόντρα στα fake news κάθε λογής, το Sportime κυκλοφόρησε σήμερα με το πρωτοσέλιδο που βλέπετε. Παίζοντας ανάμεσα σε συναισθήματα που είναι άκρως επικίνδυνα ανοίγοντας τον δρόμο σε μια πανδημία που γίνεται φονική και δεν δείχνει να την σταματάει τίποτα, το Sportime επέλεξε να ποντάρει σε έναν θεοκρατούμενο πληθυσμό.

Μια εφημερίδα που ήταν υπερήφανη και μαζί της ένιωθαν το ίδιο συναίσθημα οι χιλιάδες αναγνώστες, επέλεξε να προκαλέσει ξανά – μετά το θλιβερό πρωτοσέλιδο με τις αμβλώσεις – απλά για να δείξει την ύπαρξη της. Κρίμα, όχι για τους συναδέλφους που εργάζονται εκεί πέρα αλλά για εκείνους που επέλεξαν αυτό το χυδαίο και ντροπιαστικό πρωτοσέλιδο.