Ηρόδοτος: Η ομάδα που κατέκτησε τα πάντα συναντήθηκε ξανά!

Για τον Ηρόδοτο η χρονιά 2018-2019 ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του, αφού η ομάδα πανηγύρισε μετά από 36 ολόκληρα χρόνια την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Δεν ήταν μόνο η καλή ομάδα και η σκληρή δουλειά που έβγαλε τον Ηρόδοτο στα… ψηλά και κατάφερε εκείνη την χρονιά να κατακτήσει τα… πάντα υπο τις οδηγίες του Μανώλη Παπαματθαιάκη. Το οικογενειακό κλίμα ήταν αυτό που κρατούσε δεμένη την ομάδα ακόμα και στα δύσκολα που πάντα περνάει μια ομάδα μέσα στην χρονιά.

Κάτι τέτοιο το απέδειξαν και το βράδυ της Τρίτης, αφού η ομάδα του Ηροδότου που κατέκτησε τα πάντα πραγματοποιήσε Reunion σε γνωστό μαγαζί της Αλικαρνασσού, θέλοντας έτσι να θυμηθεί τις ένδοξες στιγμές εκείνης της χρονιάς.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που πλέον αγωνίζονται σε άλλη ομάδα, φροντιστές, γραφείο τύπου και προπονητές, έδωσαν… ραντεβού το βράδυ της Τρίτης, δείχνοντας πως η… παρέα αυτή θα παραμείνει για πάντα ενωμένη παρότι αρκετοί “χάθηκαν” λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.  Μάλιστα ο Μελισσόπουλος που βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας εκείνη την περίοδο ταξίδεψε από την Ξάνθη για να βρεθεί στο τραπέζι των “πρωταθλητών”.

Με καλό φαγητό, ποτό και παρέα πέρασαν ένα όμορφο βράδυ που σίγουρα θα το καθιερώσουν, για να θυμούνται για… πάντα την επική χρονιά και την επιστροφή του Ηροδότου στις επαγγελματικές κατηγορίες.