Καταγγέλει ξυλοδαρμό από συμπαίκτη του 18χρονος ποδοσφαιριστής των Γιαννιτσών

Την άσχημη εμπειρία που βίωσε εντός της ομάδας του, με συμπαίκτη του να τον χτυπάει στο πρόσωπο, αποκάλυψε στα social media ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Χρήστος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Είμαι 18 χρονών και ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Έχω βιώσει άπειρα συναισθήματα αγάπης, λύπης, απογοήτευσης και μίσους. Πάντοτε στήριζα τους συμπαίκτες μου και έδειχνα αφοσίωση στην ομάδα. Αυτό που έζησα σήμερα ήταν διαφορετικό. Μετά από μια λεκτική λογομαχία με έναν συμπαίκτη μου που κοντεύει τα 30 του χρόνια μου επιτέθηκε και με χτύπησε στο πρόσωπο.

Δεν έχω την ανάγκη να ζητήσω από κανέναν συμπαίκτη μου συγνώμη ούτε και από τον ίδιο τον προπονητή που δεν με υπερασπίστηκε και έσπευσε να πει ότι εγώ ήμουν αυτός που έβρισα τον συμπαίκτη μου κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Ευχαριστώ πολύ τον προεδρο της Αναγέννησης Γιαννιτσών που έχει κοπιάσει για αυτήν την ομάδα, αλλά η μεγαλύτερη μερίδα παικτών είναι αδιάφοροι, νοιάζεται μονάχα για το οικονομικό κόμματι.

Η αδικία είναι μεγάλη στον χώρο του ποδοσφαίρου. Παρακαλώ να στηρίζετε τους συμπαίκτες σας να τους αγαπατε, να πονάτε για την ομάδα που αγωνίζεστε. Το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής. Η υπομονή είναι αρετή και κάποια μέρα ο καθένας θα πάρει αυτό που πραγματικά αξίζει.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook