Δεύτερο φάουλ μέσα στην χρονιά για τον Νίκι

Ο Νίκι Παπαβασιλείου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο και την Γουάντι Ντέγκλα αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον Πανιώνιο, όπως άφησε και τον Εργοτέλη τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Καμία φορά χρειάζεται, πάνω από προτάσεις και καριέρες, να ζυγίζουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου τις αποφάσεις που παίρνουν. Ο Νίκι Παπαβασιλείου αποφάσισε να αφήσει τον Πανιώνιο για την Αίγυπτο και την Γουάντι Ντέγκλα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ενώ ο Πανιώνιος θα δώσει την μάχη του, μέσω των πλέι άουτ, για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Θεμιτό μεν να πάει σε μια ομάδα χωρίς προβλήματα, λάθος δε να παρατήσει στα κρύα του λουτρού την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να προπονήσει, για πρώτη φορά στην καριέρα του και ενώ ο Πανιώνιος βρίσκεται στην κορύφωση της μάχης του για παραμονή. Το να παραιτηθεί για να φύγει για την Αίγυπτο είναι unfair απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες και ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Εργοτέλη στις αρχές της χρονιάς όταν, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, επέλεξε να τον αφήσει για να πάει στον Πανιώνιο.

Το τρομερό είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Σάμι είχε στο περίμενε τον Παπαβασιλείου επιλέγοντας τελικά στο τέλος τον Γκώνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook