Κόλο Κόλο – Κατόλικα: Στο γήπεδο «πόλεμος» κι ο τερματοφύλακας μιλούσε στο κινητό (pics & vid)

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος της Χιλής ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα το οποίο μάλιστα δεν τελείωσε ποτέ αφού διεκόπη οριστικά περίπου 19 λεπτά πριν από τη λήξη και με το σκορ 2-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Επεισόδια που έρχονται να συμπληρώσουν ένα τραγικό δεκαπενθήμερο για τη χώρα, στο οποίο δύο οπαδοί της Κόλο Κόλο βρήκαν τραγικό θάνατο σε επεισόδια που σημειώθηκαν με την αστυνομία κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στην μνήμη μιας οπαδού της ομάδας.

Μέσα στα όσα τραγικά συνέβησαν σε αυτό το ντέρμπι, υπήρξε και μια σκηνή που προκάλεσε εντύπωση. Ο τερματοφύλακας της Κατόλικα, Ντιτούρο, πήρε ένα κινητό που είχαν πετάξει οι οπαδοί της αντιπάλου και απάντησε μάλιστα σε μια κλήση πριν δώσει το κινητό σε έναν συμπαίκτη του.

Όλα αυτά την ώρα που πέριξ του αγωνιστικού χώρου γινόταν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των χούλιγκανς και την αστυνομία στη μέση να προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται. Μάλιστα ο επιθετικός της Κόλο Κόλο, Νίκολας Μπλάντι στάθηκε… τυχερός αφού μια από τις φωτοβολίδες που έπεσαν στο γήπεδο έσκασε λίγα μέτρα δίπλα του και την γλίτωσε με μερικές εκδορές.

Απίστευτες σκηνές σε ένα ματς που απ’ ότι φαίνεται η τύχη του θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, με την κατάσταση πάντως στην Χιλή να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

 

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook