Απαρηγόρητος ο Ντελία!

Ο Νικήτας Ντελία ήταν ο μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ στην Ματσάρα της Ελιάς, αφού στο 71ο λεπτό αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-2, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο νεαρός μπακ  ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι από τους κορυφαίους της ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα και γκολ κάνοντας το 0-1, φτάνοντας έτσι τα τέσσερα με την φανέλα της ΑΕΚ σε έξι παιχνίδια. Παρόλα αυτά το χαμένο πέναλτι φαίνεται πως τον ενόχλησε, αφού μετά το τέλος της αναμέτρησης, βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ξεσπώντας σε κλάμματα.

Άμεσα προπονητής και μέλη της διοίκησης που είχαν δώσει το παρών στο γήπεδο της Ελιάς πήγαν προς το μέρος του Ντελία και τον εμψύχωσαν  ζητώντας του να το ξεχάσει και να κοιτάξει την συνέχει, δίνοντας του μάλιστα και συγχαρητήρια για την τρομερή προσπάθεια που έκανε.

Πάντως ο Νικήτας Ντελία είναι από τους κορυφαίους της ΑΕΚ από την στιγμή που μετακόμισε στην ομάδα του Καρτερού από τον Ηρόδοτο και σίγουρα στην διοίκηση είναι απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από αυτόν όσο και από την υπόλοιπη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook