Βράβευσε αυτόν που τίμησε το τη φανέλα του…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Η σχετική ενημέρωση των ανθρώπων του ΑΟΑΝ:

«Ένα σημαντικό κομμάτι της νεότερης ιστορίας της ομάδας μας είναι ο Χρήστος Φαγάς. Ποδοσφαιριστής που τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα με το μπλε αστέρι στο στήθος και δεν το αποχωρίστηκε ποτέ για είκοσι έξι ολόκληρα χρόνια.

Ο Φαγάς αγάπησε και αγαπήθηκε τον κόσμο της ομάδας μας για το πάθος, τη μαχητικότητα και την συνολική προσφορά του και οι διοικούντες του σωματείου μας αναγνωρίζοντας το γεμάτο “κυανόλευκο” χρώμα βιογραφικό του, προχώρησαν στην βράβευση του στο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με με τον Γιούχτα για την 10η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Εν συντομία να αναφέρουμε ότι είκοσι έξι χρόνια, από το 1993 ως μέλος της ακαδημίας και στη συνέχεια από το 2003 στη μεγάλη ομάδα μέχρι και την την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019, όταν και έκλεισε την καριέρα του στην οποία φόρεσε μόνο τη φανέλα με το μπλε αστέρι στο στήθος και καμία άλλη, υψώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλητή ως αρχηγός στον ουρανό του Αγίου Νικολάου.

Την βράβευση με την τιμητική πλακέτα πραγματοποίησε ο πρόεδρος μας Γρηγόρης Κοκολάκης, με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνο Μακράκη».