Επιστρέφει στην Κρήτη ως αντίπαλος ο Κοντάκης

To Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ελιάς, έδρα της τοπικής ομάδας του Ρωμανού, θα πραγματοποιηθούν δύο παιχνίδια των πρωταθλημάτων Super League Under 15 και Under 17. Στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει το παιχνίδι Under 15 ΟΦΗ – Under 15 ΑΕΚ και στις 3 το μεσημέρι το Under 17 ΟΦΗ – Under 17 ΑΕΚ.

Και τα δύο ματς έχουν υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο. Όμως το παιχνίδι των Under 15 έχει μια ακόμα ιδιαιτερότητα. Για πρώτη φορά ο νεαρός Ηρακλειώτης Παναγιώτης Κοντάκης, νεοαποκτηθείς από την ΑΕΚ από τις Ακαδημίες του ΠΟΑ, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του ΟΦΗ, φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Σίγουρα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τον Κοντάκη, καθώς γυρίζει για πρώτη φορά στο νησί ως αντίπαλος, με την ομάδα της ΑΕΚ. Να σημειωθεί ότι ο Κοντάκης έχει αγωνιστεί και στα δύο προηγούμενα ματς της ΑΕΚ ως βασικός, είναι γεννημένος στις 31/01/2005 και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Under 15.

Αναμφίβολα θα είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για τον πατέρα του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντάκη να βρεθεί από κοντά και να δει τις ικανότητες του γιου του με τα “κιτρινόμαυρα” αφού ήταν ένα όνειρο ζωής τόσο για τον παίκτη όσο και για τον ίδιο τον πατέρα.