Η… “τρολιά” του 2019: Ο Ντουντού στον Αλμυρό!

Μόνο ως τρολ μπορεί να χαρακτηριστεί η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής, πως ο Βραζιλιάνος έρχεται στο Ηράκλειο για να παίξει στον Αλμυρό. Το athleticradio.gr έχει το ρεπορτάζ.

Εντάξει, δεν λέμε το επίπεδο έχει ανέβει με την παρουσία αρκετών “σουπερλιγκάτων” παικτών στην Α1 ΕΠΣΗ. Αλλά το να φτάσουμε στο σημείο να μιλάμε για “Ντουντού” και Αλμυρό είναι κάτι που μας ξεπερνάει. Πέραν του ότι ο Βραζιλιάνος έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και μερικούς μήνες (όχι βέβαια ότι δεν μπορεί να παίξει στην Α1 ΕΠΣΗ – έστω και τώρα) , η σεναριολογία και τα παραμύθια έχουν και ένα όριο.

Όχι παιδιά, ο Ντουντού δεν πρόκειται να έρθει στο Ηράκλειο για να παίξει στον Αλμυρό.

Ο Ντουντού θα έρθει στο Ηράκλειο σύντομα όχι όμως για να παίξει μπάλα αλλά για να κάνει διακοπές καθώς θα τον φιλοξενήσει το μέλος του Δ.Σ. του Αλμυρού και προσωπικός του φίλος Γιώργος Πάγκαλος.

Όμως από το να έρθει για διακοπές μέχρι να παίξει μπάλα στον Αλμυρό είναι κάτι που όχι απλά έχει χαώδη διαφορά αλλά καταντάει να γίνει και γραφικό από ορισμένους που νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να γράφουν ότι θέλουν χωρίς να τους “συλλαμβάνει” η… Αστυνομία του Τύπου.

Παιδιά λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει, τόσο εκείνους που τα γράφουν, όσο και εκείνους που τα διαρρέουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook