Συμβαίνουν και στις καλύτερες… οικογένειες

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Στην αντεπίθεση πέρασε το Τηλεοπτικό δίκτυο το οποίο κατηγορεί η ισπανική ομοσπονδία, πως πείραξε τη φάση του γκολ της Βαλένθια στο ματς την Αθλέτικ Μπιλμπάο, την προηγούμενη αγωνιστική.

Η Ισπανική ομοσπονδία κατηγόρησε δημόσια τη “Mediapro”, πως παραβίασε τους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας, αλλάζοντας την εικόνα που είδαν οι Ισπανοί στους τηλεοπτικούς τους δέκτες, στο γκολ του Ντένις Τσερίσεφ, με το οποίο οι “νυχτερίδες” επικράτησαν 1-0. 

Όπως φάνηκε στις εικόνες που έδωσε στην Δημοσιότητα, δεν υπήρχε οφ σάιντ στη συγκεκριμένη φάση, σύμφωνα με το VAR, ενώ αντιθέτως, το Ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο παρουσίασε τον παίκτη της ισπανικής ομάδας εκτεθειμένο.

Η “Mediapro’ από την πλευρά της πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε την ομοσπονδία, πως άνθρωποί της μαζί με τον επικεφαλής του VAR στην Ισπανία, Αντίνιο Γάτο, μπήκαν στο δωμάτιο του VAR και έμειναν περίπου για 15 λεπτά μέσα, αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτοί ήταν που άλλαξαν την εικόνα που πήγε στον διαιτητή της αναμέτρησης, προκειμένου να μετρήσει το γκολ της Βαλένθια.

Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες της συγκεκριμένης επίσκεψης. Οι δυο πλευρές έχουν καταφύγει στην ισπανική δικαιοσύνη, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει για το ποιος έχει δίκιο στη συγκεκριμένη υπόθεση.