Έδειξε ξανά την ευαισθησία του…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Ο πρώην πλέον, προπονητής του ΑΟΑΝ, Κώστας Κιάσσος, με μήνυμα του στο Facebook αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό που συνέβη στην Καλαμαριά, στο περιθώριο του αγώνα που έδωσαν τα Χανιά απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά το μήνυμα του είναι το εξής:

«Τι θα σκέφτομαι Δευτέρα; Ότι η μητέρα του Νίκου δεν θα τον ξαναδει, ότι έχασε την ζωή του αλλά γιατί; Πως να κλείσεις το πόνο αυτής της γυναίκας και τι να της πεις σήμερα και ποιον να ακούσει.

Συνθήκες των ελληνικών γηπέδων μέτριες έως κακές, μέτρια ασφάλεια για παίκτες, προπονητές, διαιτητές και κόσμο.  

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός δεν έχει ανάγκη οι ομάδες να βάζουν τρελά εκατομμύρια απλά για να γίνεται θεαματικό το ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη την ασφάλεια των γηπέδων και την οργάνωση για καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Ο τρόπος ο οποίος ελέγχεται ταυτοποίηση κόσμου στο γήπεδο σε όλες τις κατηγορίες γιατί τα χειρότερα γίνονται στην μικρές κατηγορίες.

Θερμή παράκληση ασχοληθείτε όλοι εσείς που έχετε το αθλητισμό στα χέρια σας. Δεν γίνεται ο κόσμος να συμβιβάζεται με της συνθήκες που υπάρχουν στα γήπεδα, αλλά ούτε και οι αθλητές να μην ξέρουν αν θα γυρίσουν σπίτι τους κάθε εβδομάδα.

Να κάνετε τις συνθήκες εργασίας και τα ελληνικά γήπεδα όπως αρμόζει, για να μην σκορπίζεται χωρίς λόγο πόνος σε οικογένειες».