Τα έσοδα του Τριτωνία – Δαμάστα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας: 

“Ο Πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. της Δαμάστας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στο αδελφό σωματείο της Τριτωνιας, στον πρόεδρο κ. Πάρη Τζόρβα, το μέλος της ΕΠΣΗ κ. Δημήτρη Χρονάκη αλλά και το φίλαθλο κόσμο της Τριτωνίας για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην Δαμάστα, στο πλαίσιο του αγώνα που έγινε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι η όποια «αντιπαλότητα» περιορίζεται για 90 λεπτά εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και θα πρέπει πάντα να αναδεικνύονται ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και το ευ αγωνίζεσθε.

Επίσης, ευχαριστούν τον φίλαθλο κόσμο της Δαμάστας που έδωσε το παρών σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας.

Πάνω απ’ όλα όμως μέσα από αυτή την αναμέτρηση εξυψώθηκε η κοινωνική αλληλεγγύη, με την απόφαση της Τριτωνίας να διαθέσει τα έσοδα από τα εισιτήρια για την στήριξη του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ως επίσημος πρεσβευτής του οργανισμού στην Κρήτη, ο ΑΟ Δαμάστας συγχαίρει και ευχαριστεί το αδελφό σωματείο της Τριτωνίας γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τις δύο ομάδες θα μεταβεί στα γραφεία του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Ηράκλειο για να παραδώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε”.