Το μεγάλο ευχαριστώ του Καραταράκη στον κόσμο για την στήριξη!

Την πρώτη του ανάρτηση έξι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα έκανε το πρωί του Σαββάτου ο Στάθης Καραταράκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε το πρωί του Σαββάτου μια δημοσίευση ο Στάθης Καραταράκης ευχαριστώντας όλους για την στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος και η οικογένεια του.

Αναλυτικά ότι έγραψε:

Έχουν περάσει περίπου 6 μήνες από τη μέρα του ατυχήματος και τώρα βρίσκομαι σε θέση να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, προσευχήθηκε για μένα και ήταν δίπλα μου. Η αγάπη που πήρα από τον κόσμο και η ευγνωμοσύνη μου για όλα είναι τεράστια. Θα ήθελα συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ, τους συμπαίκτες μου, την διοίκηση του ΡΩΜΑΝΟΥ, την διοίκηση και ομάδα του ΑΛΜΥΡΟΥ, την ΕΠΣΗ Ηρακλείου, τον ΠΟΑ, τους παλαιμαχους του ΟΦΗ και του ΠΟΑ, την ομάδα του τοπικού συνδέσμου προπονητών και των εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου για την οικονομική στήριξη και γενικότερα όλους όσους συμμετείχαν τυπικά και άτυπα στην οργάνωση των αγώνων και της συγκέντρωσης χρημάτων για την αποκατάσταση μου. Τέλος θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ πάνω από όλα Υγεία και δύναμη να αντιμετωπίζουμε όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν στην ζωή μας…