Διήμερο πλούσιων δραστηριοτήτων για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Δυναμικό «παρών» έδωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings στις εκδηλώσεις αγάπης και ελπίδας που πραγματοποιήθηκαν στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου.
Ένα διήμερο πλούσιων δραστηριοτήτων από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Ανεμόμυαλοι Club» για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Οι «κεραμιδί» στήριξαν έμπρακτα αυτήν την κοινωνική προσπάθεια και δη το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής, Χορού και Παιχνιδιού «Ας Παίξουμε για το Χαμόγελο». Αθλητές από τις υποδομές του Ρέθυμνο BC έπαιξαν μπάσκετ με εκατοντάδες παιδιά σε ένα μίνι γήπεδο μπάσκετ που είχε στηθεί στον Κήπο και πέρασαν αρκετές ώρες άθλησης και διασκέδασης. Επίσης, το «παρών» έδωσαν οι Μανώλης Κεφαλογιάννης (διευθύνων σύμβουλος), Τάσος Τριαντάφυλλος (ο β’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής), Ηρακλής Μανουκαράκης και Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου (μέλη του Δ.Σ.), Βαλάντης Χόμπης (υπεύθυνος Μάρκετνιγκ) και Ηλίας Γρίλιας(ομάδα e-sports).
Ακόμα, την εμφάνισή του έκανε και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.
Ο Αμερικάνος πρώην παίκτη του Ρεθύμνου μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο «Κερατούκλης», η μασκότ της ομάδας.
Σε ανακοίνωσή του, το Ρέθυμνο Cretan Kings τονίζει:
«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει όσους διοργάνωσαν, βοήθησαν και στήριξαν αυτή τη γιορτή και δηλώνει πάντα παρούσα σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία αυτής της πόλης».