Το… αντίo του Κοσμαδάκη στον Ηρόδοτο

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Ηροδότου, ο Λευτέρης Κοσμαδάκης αποχαιρέτησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τον σύλλογο.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία, ενώ ευχήθηκε στην ομάδα καλή συνέχεια με επιτυχίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα:

Έπειτα από 2 χρόνια στην ομάδα Του Ηροδότου έφτασε η ώρα του αποχωρισμού! Νιώθω πολύ τυχερός και Περίφανος που υπηρέτησα και δούλεψα σε αυτόν τον σύλλογο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Κ. Παπαματθαιακη διότι είναι εκείνος ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να εργαστώ στον σύλλογο! Την διοίκηση του Κ. Σωκιανου που πραγματικα ήταν δίπλα στην ομάδα σε όλα!!!

Επίσης τους αρχηγούς, Φραγκουλακη Μιχάλη, Λευτέρη Γιαλουση και Κασμεριδη Αλέξανδρο διότι έμαθα πολλά κοντά τους και νιώθω τυχερός που δούλεψα δίπλα σε τέτοιες προσωπικότητες, μα πάνω από όλα καλούς ανθρώπους! Όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα ο καθένας ξεχωριστός!!! Τον συνεργάτη Ανδρέα Ξυδακη για την υπέροχη συνεργασία που είχαμε και καλή τύχη στο νέο του ξεκίνημα!!Επίσης τους προπονητές Αρμάντο Φουτσινι και Γιώργο Λυρωνη που με εμπιστεύτηκαν όπως επίσης και τον Κ. Χάρη Γεωργακακη και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τέλος όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αλικαρνασσού διότι πραγματικά σε αγκαλιάζουν και σε κάνουν να νιώθεις δικό τους κομμάτι!!!! Τα χρόνια μόλις δύο αλλά οι στιγμές ήταν πολύ έντονες.. Ευχαριστώ πολύ για όλα καλή συνέχεια στο σωματείο!!!!!
Με εκτίμηση Λευτέρης Κοσμαδακης.