Μία φανέλα δώρο από τον Σ.ΒΕ.Κ.Η

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Στο πλευρό του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η), θα είναι ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, όπως επιβεβαιώθηκε στην συνάντηση που είχε με τα μέλη του συνδέσμου, στη Λότζια.

Τα μέλη του συνδέσμου, ενημέρωσαν το δήμαρχο, για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του συνδέσμου Βετεράνων, αλλά και για τους επικείμενους αγώνες που θα έχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα γίνει 10-12 Μαίου στη Χίο.

Όπως επίσης και για τα μελλοντικά τους σχέδια, τα οποία άκουσε με προσοχή, ο κ. Λαμπρινός, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Βετεράνους, στους αγώνες που θα δώσουν στη Χίο.

Τα μέλη του Σ.ΒΕ.Κ.Η έδωσαν στον δήμαρχο Ηρακλείου μια φανέλα, της ομάδας των Βετεράνων, με το νούμερο 1, στην πλάτη.

Στην συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, παρέστη επίσης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και βετεράνος αθλητής, Κώστας Βαρδαβάς.

Από τον Σ.ΒΕ.Κ.Η το «παρών» έδωσαν οι κ.κ. Μιχάλης Δασκαλάκης (πρόεδρος), Νίκος Τούλης (αντιπρόεδρος), Δημήτρης Δότσιος (ταμίας), Ηρακλής Σφακιανάκης (Γεν. Γραμματέας), Εβελίνα Μπάκιντα (μέλος).

Το Δ.Σ. του Σ.ΒΕ.Κ.Η ευχαριστεί τον δήμαρχο Ηρακλείου, για την συμπαράσταση του, στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι Βετεράνοι αθλητές μπάσκετ της πόλης.

ΟΙ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Για την πρώτη τους αποστολή ετοιμάζονται οι Βετεράνοι του Ηρακλείου, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βετεράνων που θα γίνει 10-12 Μαίου στη Χίο.

Μάλιστα ήδη παρέλαβαν και τις στολές, που είναι μια χορηγία των Cosmos Sport, τα οποία ο σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη.