Η περιπέτεια υγείας του Ιβάν Μπένκο

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ: 

“Ο 20χρονος Iβάν ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι στον ΟΦΙ ,από την πατρίδα του την Κροατία , σαν αναπληρωματικός τερματοφύλακας του Πρίφτη χωρίς να ξέρει ούτε μία ελληνική λέξη. Από την πρώτη μέρα μας κέρδισε με την ευγένεια του και τον άριστο χαρακτήρα του. Γρήγορα καταλάβαμε ότι ήταν μεγάλο ταλέντο κάτω από τα δοκάρια. Ομως αυτό που μας “σκλάβωσε” ήταν η τόσο μεγάλη αγάπη που φαινόταν ότι απέκτησε για τον ΟΦΙ.

Την προηγούμενη εβδομάδα , την εβδομάδα της μητέρας των μαχών με τον ΕΘΝΙΚΟ , ο Ιβάν λόγω μιάς λοίμωξης στο μυοκάρδιο εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι ιατροί του απαγόρευσαν ακόμα και σαν θεατής να δει τον αγώνα. Δεν γράψαμε τίποτα όλη την εβδομάδα για ευνόητους λόγους , όμως ζούσαμε το δράμα του. Ο Ιβάν όλη την εβδομάδα , και παρά την κατάσταση της υγείας του . Είχε μόνο ΕΝΑ καημό. Τον ΟΦΙ και τον αγώνα – τελικό της Κυριακής.

Η σελίδα που διαβάζετε μόλις, ειλικρινά αυτόν τον τίτλο του τον αφιερώνει. Είναι ο παίκτης της καρδιάς μας. Είναι ο παίκτης που έχει αγαπήσει τον ΟΦΙ όσο λίγοι.

Ιβάν σιδερένιος. Πρόσεξε το αμέσως επόμενο διάστημα την υγεία σου ,και όπως σου είπε ο πρόεδρος , όπως σου είπε ο κόουτς , όπως σου γράφουμε τώρα και από εδώ, από τον ΟΦΙ θα φύγεις μόνο όταν θα θελήσεις εσύ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook