To μήνυμα αγανάκτησης για το Κολυμβητήριο του Σπαγουλάκη

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Το μήνυμα του πολύπειρου πολίστα του ΟΦΗ, Γιώργου Σπαγουλάκη στον προσωπικό του λογιαριασμό στο facebook: 

“Μπαίνω στη διαδικασία να γράψω λίγα λόγια γιατί ξεχειλίζω από απογοήτευση και αγανάκτηση για την κατάσταση στο κολυμβητήριο του Ηρακλείο.

Δικαιούμαι να μιλάω για το κολυμβητήριο έχω περάσει στη συγκεκριμένη πισίνα πάνω από 30 χρόνια και είμαι σε θέση να γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις όπως επίσης έχω και μέτρο σύγκρισης.

Εχω επισκεφτεί και έχω αγωνιστεί στα περισσότερα κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα αυτό που συμβαίνει στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου είναι πρωτοφανές.

Οταν έχει αέρα κλειστό το κολυμβητήριο οταν βρέχει κλείνει όταν έχει αστραπές κλείνει εντάξει αυτό το συνηθίσαμε πλέον μπαίνουμε και βλέπουμε την πρόβλεψη του καιρού για να προγραμματίσουμε και εμείς τις προπονήσεις μας ενημερωνόμαστε και από την πολιτική προστασία γιατί έχει μπει και αυτό πλέον στη ζωή μας βέβαια δεν ξέρω πώς γίνεται η πολιτική προστασία να κλείνει μόνο το κολυμβητήριο του Ηρακλείου ενώ όλα τα υπόλοιπα να λειτουργούν στο νομό και στην Κρήτη.

Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω έχουμε και τις βλάβες. Βλάβες που προκύπτουν από κακή συντήρηση;; από ελλιπή επίβλεψη;; Δεν ξέρω και νομίζω ότι ποτέ δεν θα μάθουμε!

Δυστυχώς η εικόνα που μου δείχνουν η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του κολυμβητηρίου είναι όσο περισσότερες μέρες κλειστό τόσο το καλύτερο.

Οσα πεντάευρα και αν δώσουν οι γονείς όσα λεφτά κι αν πληρώνουν τα σωματεία αν δεν αλλάξει η νοοτροπία της διεύθυνσης και των εργαζομένων του κολυμβητηρίου δεν υπάρχει σωτηρία .

Το θέμα κατά τη γνώμη μου δεν είναι οικονομικό το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι που δεν είχαν ποτέ στη ζωή τους καμία σχέση με τον αθλητισμό μπήκαν στο δημόσιο όλοι γνωρίζουμε με τι τρόπους διαχειρίζονται αυτή τη στιγμή μία αθλητική εγκατάσταση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook