Στο πλευρό του Πατσαδάκη η Δαμάστα!

Εδώ και ενάμιση μήνα ένας νεαρός συμπολίτης μας δίνει τη δική του μάχη για να μπορέσει να σταθεί ξανά όρθιος στα πόδια του. Ήταν 8 Φεβρουαρίου όταν ο 25χρονος Μάριος Πατσαδάκης ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο Ατσαλένιο. Έκτοτε νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του, ανθρώπους της οικογένειάς του και τους φίλους του.

Ο Μάριος έχει επαφή με το περιβάλλον, όμως δεν μιλάει καθόλου. Η μητέρα του τον μεγάλωσε μόνη της και είναι αδύνατον να αντεπεξέλθει στα έξοδα.

Σήμερα ο πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης και το σωματείο προχώρησαν σε μια συγκινητική κίνηση, που ελπίζουμε ότι θα βρει και άλλους μιμητές.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της Δαμάστας Βασίλης Περάκης, ο γενικός αρχηγός Γιώργος Πολυχρονάκης μαζί με τον γιο του Μιχάλη και ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Σαρρής βρέθηκαν στο δωμάτιο της Νευροειρουργικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Εκεί τους υποδέχτηκαν η μητέρα του Μάριου, κ. Νίκη Ασκορδαλάκη και ένα από τα φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, ο κ. Κώστας Κατσουλιέρης.

Η αντιπροσωπεία της Δαμάστας έσφιξε το χέρι του Μάριου, θέλοντας να του δώσει δύναμη για τον αγώνα ζωής που δίνει.
Ο πρόεδρος Αντώνης Παπαδάκης απέστειλε ένα φάκελο με μια οικονομική ενίσχυση στην μητέρα του, με την ευχή ο Μάριος σύντομα να ξεπεράσει την περιπέτειά του.

Η Δαμάστα του δώρισε παράλληλα μια φανέλα του σωματείου με το όνομά του και ένα λάβαρο,η οποία μάλιστα βρίσκεται πλέον πάνω από το κρεβάτι του, για να του δείχνει ότι το σωματείο είναι στο πλευρό του.

Η Δαμάστα κάνει επίσης έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει τον Μάριο και την προσπάθεια για να πάει σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, παρακαλείται να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook