Οι “κοινοί πράκτορες”

Αρκετά κοινά θα έχει η “μονομαχία” ανάμεσα στον Εργοτέλη και στον Ηρόδοτο, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Η πιο πρόσφατη μετακίνηση είναι αυτή του Κώστα Προβιδάκης, ο οποίος τον Ιανουάριο μετακόμισε από τη Νέα Αλικαρνασσό και τον Ηρόδοτο για το Παγκρήτιο και τον Εργοτέλη και πλέον την Κυριακή θα πρέπει να κοντράρει την παλιά του ομάδα σε ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Εκτός τον Κώστα Προβιδάκη όμως αρκετοί ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν την Κυριακή έχουν παίξει και στις δύο ομάδες. Ένας από αυτούς είναι ο Κοιλιάρας. Ο έμπειρος αριστερός μπακ έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, έχοντας μάλιστα βοηθήσει τα… μέγιστα στην πορεία του Ηροδότου.

Ο Γιαλούσης είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έχει κάνει την διαδρομή Παγκρήτιο – Νέα Αλικαρνασσό, έχοντας μάλιστα και αρκετά καλές στιγμές να θυμάται και με τις δύο ομάδες.

Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης μπορεί να μην αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηροδότου, ωστόσο είναι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του και στις δύο ομάδες.

Αρκετά κοινά υπάρχουν για τις δύο ομάδες, όμως αυτά δεν παίζουν μπάλα και έτσι οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για να πάρουν τους τρεις βαθμούς…