O Δήμος Χανίων απέδωσε τιμή στον Γιάννη Δαμανάκη

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία κυριάρχησε το συναίσθημα, ο Δήμος Χανίων απέδωσε τιμή στον Γιάννη Δαμανάκη, βραβεύοντας τον για τα πολύ μεγάλα κατορθώματά του στο ποδόσφαιρο την δεκαετία του 1970 και του 1980.

ΑΟΧ, ΠΑΟΚ, Εθνική ομάδα… Αυτή ήταν εν πολλοίς η διαδρομή για τον 66χρονο σήμερα, Γιάννη Δαμανάκη, που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ) όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση για λογαριασμό του και για χάρη του οποίου βρέθηκε στα Χανιά ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα, Μάικ Γαλάκος.

Δυστυχώς, ο… καιρός είχε άλλη γνώμη, καθώς το αεροπλάνο από τη Θεσσαλονίκη για τα Χανιά που θα μετέφερε τους Αγγελο Αναστασιάδη και Χρήστο Τερζανίδη δεν έφυγε ποτέ και ως εκ τούτου, ο μοναδικός που έδωσε το παρών, δείχνοντας πολύ ευτυχής γι’ αυτό, ήταν ο Μάικ Γαλάκος.

Οι δύο άνδρες αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, αναπόλησαν και μίλησαν για τα παλιά και πάνω απ’ όλα για τα κατορθώματά τους, μιας και ως ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας κατάφεραν να οδηγήσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το 1980 στα γήπεδα της Ιταλίας στο Κύπελλο Εθνών.

Αρχικά, ο Δήμος Χανίων ετοίμασε και πρόβαλε βίντεο, το οποίο ήταν διάρκειας μερικών λεπτών, το οποίο έδειχνε τον Γιάννη Δαμανάκη σε στιγμές του από τον ΠΑΟΚ. Ηταν ένα βίντεο, πολύ όμορφο που όμως δεν μπορούσε φυσικά να συνοψίσει μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τα… εννέα χρόνια της διαδρομής του τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι βραβεύσεις προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή όπου εκτός από τον Δήμο Χανίων, ήταν κατά σειρά από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, τον Γαλανόλευκο Φάρο, τον Θησέα Περιβολίων και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΠΑΟΚ Χανίων.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook