listen live
ακούτε τώρα:

listen live
ακούτε τώρα:

ακολουθεί:

e-radio logo

Τέλος ο Λεμονής

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι.

Τους πρωταθλητές Ελλάδας θα κοουτσάρει στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Χοσέ Σεγκούρα. Η δήλωση του Πέτρου Κόκκαλη: «Αποφασίστηκε πως πρέπει να αλλάξει κάτι και σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι η αλλαγή του προπονητή. Ο κύριος Σεγκούρα θα ‘ναι ο διάδοχος του κ. Λεμονή ως το καλοκαίρι. Μιλήσαμε με τον κ. Λεμονή και συμφωνήσαμε πως το διαζύγιο είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Στα ΔΣ πάντα λαμβάνονται αποφάσεις. Υπάρχει μια δυσαρέσκεια για τον τρόπο που γίνεται το πρωτάθλημα. Θα συζητήσουμε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Δεν θα πάμε για… καφέ εκεί».

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο :

· Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.

· Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα.

Aπάντηση Κόκκαλη σε “Τζίγγερ”

Ήταν η πρώτη φορά που ο Σωκράτης Κόκκαλης ασχολήθηκε φέτος με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Και ενώ όλοι περίμεναν να βγει από το ΔΣ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και να μιλήσει για τον Λεμονή, αυτός πέρασε στην…αντεπίθεση για τον πρόεδρο του ΠΑΟ και ταυτόχρονα της Σούπερ Λίγκα.

Οι Πειραιώτες, δεν θα δεχθούν άλλες δηλώσεις- παρεμβάσεις του Τζίγγερ και αυτό το ξεκαθάρισε ο πρόεδρός τους, με τις ακόλουθες δηλώσεις του:

«Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και θέλω να παρατηρήσω ότι ο Ολυμπιακός έχει επισημάνει, το τελευταίο διάστημα ορισμένες θέσεις. Εκφράστηκαν από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα κ. Βαρδινογιάννη. Τις θεωρούμε πως δεν θα έπρεπε να γίνουν. Η τελευταία δήλωση πως το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο, το ξέρουμε και δεν θα μας το πει κανείς. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένοι κανονισμοί, Η θεσμική θέση του κ. Βαρδινογιάννη είναι να τηρούνται οι κανονισμοί.

“Αν η παρατήρηση αφορούσε την ένσταση του Ολυμπιακού για το ματς με την Καλαμαριά είναι λάθος και είναι μια τοποθέτηση που δεν θα έπρεπε να γίνει, από τον πρόεδρο ενός οργάνου όπως η Σούπερ Λίγκα. Οι κανονισμοί λένε σαφέστατα πως θα έπρεπε να γίνει αυτό που έγινε στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ορισμένες δηλώσεις που έγιναν στο παρελθόν και υπήρχαν εκφράσεις εις βάρος του Ολυμπιακού. Τότε και ενόψει του ντέρμπι δεν θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια σε αυτές τις δηλώσεις. Από ‘δω και πέρα, αν ο κύριος Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν καταλάβει πως δε λειτουργεί ως πρόεδρος του ΠΑΟ, αλλά πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, τότε ο Ολυμπιακός θα ζητήσει την αλλαγή του προέδρου της Σούπερ Λίγκας”.

Πολύ σημαντικό ρόλο στο να…αγριέψουν οι Πειραιώτες έπαιξε και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Αυτός ήταν ο πρώτος, ο οποίος εδώ και καιρό, είχε προτείνει να κατατεθεί μομφή για τον Βαρδινογιάννη ως προς την θέση του στην Σούπερ Λϊγκα. Τότε απουσίαζε στο εξωτερικό, μεταφέρθηκε στο ΔΣ το αίτημά του από τον Γιώργο Λούβαρη, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, χθες επέστρεψε…δριμύτερος και αυτή την φορά με πολλά περισσότερα επιχειρήματα. «Δείτε τις δηλώσεις του Βαρδινογιάννη, τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνει για να μας βλάψει; Εγώ επιμένω, δεν μπορούμε να είμαστε απαθείς» επισήμανε ο Θεοδωρίδης και συμφώνησε και ο Κόκκαλης, ο οποίος αποφάσισε να …δράσει ο Ολυμπιακός την επόμενη φορά, που ο Τζίγγερ θα «μπλέξει» τους δυο ρόλους του.