Αρουαμπαρένα: “Μπορούμε ακόμα το πρωτάθλημα”

ο άσος της ΑΕΚ Μάρτιν Αρουαμπαρένα, τόνισε ότι η “Ένωση” βρίσκεται αυτη την στιγμή τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Στο περιθώρια της σημερινής εκδήλωσης για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο άσος της ΑΕΚ Μάρτιν Αρουαμπαρένα, τόνισε ότι αν και η “Ένωση” βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή, τίποτα δεν έχει τελειώσει! “Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και οι άλλοι δύο διεκδικητές έχουν δύσκολα παιχνίδια και εντός και εκτός έδρας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλους τους αγώνες και πιστεύω ότι στο τέλος μπορούμε να είμαστε εμείς πρωταθλητές”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο αριστερός μπακ του “Δικεφάλου” που… αποκάλυψε πως δεν θα είναι στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Ο Αργεντίνος αμυντικός μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας: “Δεν είμαστε απογοητευμένοι από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Στενοχωρηθήκαμε γιατί ήμασταν λίγο καλύτεροι και δυστυχώς μας ισοφάρισαν 12′ πριν το τέλος. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και οι άλλοι δύο διεκδικητές έχουν δύσκολα παιχνίδια και εντός και εκτός έδρας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε σε όλους τους αγώνες και πιστεύω ότι στο τέλος μπορούμε να είμαστε εμείς πρωταθλητές”.

Μάλιστα ο Βάσκος έδειξε για ακόμη μία φορά την αίσθηση του χιούμορ που έχει, αναφερόμενος στον Καλόν και τον Εντίνιο. “Παρ’ότι κρύβουν τα χρόνια τους και δεν λένε τα χρόνια τους, έχουν δείξει ότι είναι καλοί παίκτες και ότι αξίζουν τις ευκαιρίες που παίρνουν. Μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ”, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του, απάντησε: “Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από τον εαυτό του, αν δεν καταφέρει να κατακτήσει ένα τίτλο. Πρέπει να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε συνέχεια”.

Τέλος όταν ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του επιθετικό, τον Μπλάνκο δεν παρέλειψε να του κάνει πλάκα λέγοντας: “Είναι καλός παίκτης το αποδεικνύει στο γήπεδο και γι’αυτό τον αγαπάει ο κόσμος. Ελπίζω να τον έχουμε για πολλά χρόνια στην ομάδα. Έχει ένα κακό όμως. Δεν του αρέσει να πληρώνει τους…λογαριασμούς”, είπε χαμογελώντας.

Νωρίτερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε παρουσιάσει το πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης. Αυτό περιλαμβάνει διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών για τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος ΑΕΚ ΠΑΕ στο Νοσοκομείο “Η Σωτηρία”, προσφορά βιβλίων σε σχολεία ακριτικών περιοχών, την υποτροφία της ΑΕΚ ΠΑΕ για αριστούχους απόφοιτους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης “Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας”.