Παναθηναϊκός : Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα Κ-17

Συναγερμός έχει σημάνει στο τμήμα Κ-17 του Παναθηναϊκού καθώς εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από τα απαραίτητα τεστ που έγιναν στην ομάδα. Οι «πράσινοι» προχώρησαν αυτομάτως στις απαραίτητες διαδικασίες και κατέθεσαν αίτημα για αναβολή του αγώνα του Σαββάτου (31/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα υποδομών επιπέδου Κ-17. Σημειώνεται πως το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί […]

Συναγερμός έχει σημάνει στο τμήμα Κ-17 του Παναθηναϊκού καθώς εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από τα απαραίτητα τεστ που έγιναν στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν αυτομάτως στις απαραίτητες διαδικασίες και κατέθεσαν αίτημα για αναβολή του αγώνα του Σαββάτου (31/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα υποδομών επιπέδου Κ-17. Σημειώνεται πως το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου (31/10) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο παίκτης των «πράσινων» που είναι θετικός στον covid-19 έχει τεθεί σε απομόνωση ακολουθώντας τους απαραίτητους υγειονομικούς κανόνες.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook