Ολυμπιακός : Τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα στην Εφές

Μεγάλο ματς στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται απόψε (21:00, NS2) την Εφές των Λάρκιν και Αταμάν για την δεύτερη αγωνιστική της εφετινής Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από την εκτός έδρα ήττα με την Μπάγερν Μονάχου και ψάχνει την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 6η θέση και […]

Μεγάλο ματς στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται απόψε (21:00, NS2) την Εφές των Λάρκιν και Αταμάν για την δεύτερη αγωνιστική της εφετινής Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από την εκτός έδρα ήττα με την Μπάγερν Μονάχου και ψάχνει την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην 6η θέση και το 3-2 και βρίσκουν απέναντί τους μια… ταλαιπωρημένη Εφές. Ο Ολυμπιακός είναι πάνοπλος για την αναμέτρηση, με τον Έλληνα κόουτς να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής, οι Τούρκοι δεν έχουν εμφανίσει το… πρόσωπο της περασμένης σεζόν και ασφαλώς, σημαντικό ρόλο παίζουν οι απουσίες. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Λάρκιν ήταν στα πιτς και πιθανότατα κόντρα στον Ολυμπιακό θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση.

Οι Τούρκοι βρίσκονται στην 15η θέση της κατάταξης με μόλις μια νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις, με τον Αταμάν να στερείται τις υπηρεσίες του Σερτάκ Σανλί.

Ουσιαστικά, απόψε οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα στο Μόναχο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη θέλει ούτε να σκέφτεται νέα απώλεια της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός θα τεστάρει τις δυνάμεις του κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο, με τους Πειραιώτες να έχουν και την παράδοση με το μέρος τους. Σε 23 αναμετρήσεις των δυο ομάδων στην ερυθρόλευκη έδρα, το σκορ είναι 15-8 υπέρ του Ολυμπιακού.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook