Περιμένει το άνοιγμα του «Ντραγκάο» η Πόρτο

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν οι εξέδρες του γηπέδου θα ανοίξουν, έστω και για περιορισμένο αριθμό θεατών. Η εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει ότι η Πόρτο έχει έτοιμο έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων και αναμένει […]

Την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν οι εξέδρες του γηπέδου θα ανοίξουν, έστω και για περιορισμένο αριθμό θεατών.

Η εφημερίδα «O Jogo» αναφέρει ότι η Πόρτο έχει έτοιμο έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων και αναμένει την άδεια των υγειονομικών αρχών για να τα θέσει προς πώληση. Οι «δράκοι» πιέζουν προκειμένου το «Ντραγκάο» να ανοίξει τις πύλες του, αφού θέλουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει το ποσοστό της χωρητικότητας των κερκίδων που είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί, εφόσον δώσουν το «ΟΚ» οι υγειονομικές αρχές της Πορτογαλίας.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook