Ρεάλ Μαδρίτης : Διορία δύο παιχνιδιών στον Ζιντάν

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί δύο βαριές εντός έδρας ήττες από Κάντιθ (0-1) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-3) για πρωτάθλημα και Ευρώπη αντίστοιχα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να έχει αρχίσει να «τρίζει» η καρέκλα του Ζιντεντίν Ζιντάν στον πάγκο της. Μάλιστα, μετά την «AS», η «Equipe» αναφέρει πως ο Γάλλος τεχνικός έχει διορία δύο παιχνιδιών για […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υποστεί δύο βαριές εντός έδρας ήττες από Κάντιθ (0-1) και Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-3) για πρωτάθλημα και Ευρώπη αντίστοιχα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να έχει αρχίσει να «τρίζει» η καρέκλα του Ζιντεντίν Ζιντάν στον πάγκο της.

Μάλιστα, μετά την «AS», η «Equipe» αναφέρει πως ο Γάλλος τεχνικός έχει διορία δύο παιχνιδιών για να ανατρέψει την κατάσταση. Συγκεκριμένα, τα επόμενα δύο ματς είναι το «clasico» με την Μπαρτσελόνα και η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Σε περίπτωση που η ομάδα αποτύχει, τότε ο έμπειρος κόουτς θα αποτελέσει παρελθόν από τον ισπανικό σύλλογο. Να θυμίσουμε πως η Ρεάλ βρίσκεται στην 3η θέση της La Liga με 10 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook