Έξαλλος ο Κοντογκμπιά με τον πρόεδρο της Βαλένθια : «Με εξαπάτησες» (pic)

Πολύ «βαρύ» είναι το κλίμα στη Βαλένθια. Με τον Ζοφρουά Κοντογκμπιά να έρχεται να ρίξει… λάδι στη φωτιά. Ο Γάλλος μέσος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου της Βαλένθια, Ανίλ Μούρτι, μέσω μηνύματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κοντογκμπιά ήθελε να φύγει από τις «νυχτερίδες». Και η Ατλέτικο Μαδρίτης τον είχε προσεγγίσει στο φινάλε […]

Πολύ «βαρύ» είναι το κλίμα στη Βαλένθια. Με τον Ζοφρουά Κοντογκμπιά να έρχεται να ρίξει… λάδι στη φωτιά.

Ο Γάλλος μέσος εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά του προέδρου της Βαλένθια, Ανίλ Μούρτι, μέσω μηνύματός του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Κοντογκμπιά ήθελε να φύγει από τις «νυχτερίδες». Και η Ατλέτικο Μαδρίτης τον είχε προσεγγίσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ως αντί-Πάρτεϊ.

Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου δεν άφησε τον παίκτη να αποχωρήσει έτσι εύκολα. Καθώς στο τέλος των μεταγραφών ζητούσε την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ. Και η Ατλέτικο δεν μπορούσε να δώσει τόσα χρήματα, λόγω των περιορισμών του σάλαρι καπ στη La Liga.

Και η έκρηξη του Κοντογκμπιά ήρθε ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω:

«Αφού κατέστρεψες ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, έπρεπε να εξαπατήσεις τον προπονητή σου και στο τέλος εμένα. Σε ευχαριστώ Ανίλ Μούρτι», ήταν το μήνυμα του Κοντογκμπιά.

© Πηγή: to10.gr