Στραβοπάτησε και η Κράσνονταρ

Δεν ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ που στραβοπάτησε, αλλά και η Κράσνονταρ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σότσι για το ρωσικό πρωτάθλημα. Η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου για τα play off του Τσάμπιονς Λίγκ δεν μπόρεσε να κερδίσει και αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλία λίγα 24ωρα πριν την άφιξη της στην Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής […]

Δεν ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ που στραβοπάτησε, αλλά και η Κράσνονταρ που ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σότσι για το ρωσικό πρωτάθλημα. Η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου για τα play off του Τσάμπιονς Λίγκ δεν μπόρεσε να κερδίσει και αρκέστηκε με τον βαθμό της ισοπαλία λίγα 24ωρα πριν την άφιξη της στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της Κράσνονταρ, Μουράντ Μουσάεφ παρέταξε την ομάδα του με μόλις τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε  στο 5ο λεπτό πίσω στον σκορ με γκολ που πέτυχε ο Κριστιάν Νομπόα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η Κράσνονταρ δεν απείλησε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε πλήρως όταν ο Ζάικα μέσα σε δύο λεπτά αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αφήνοντας την Σότσι με δέκα παίκτες.

Η Κράσνονταρ εκμεταλλεύτηκε πλήρως το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με τον Σμολνίκοφ στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Η σύνθεση της Κράνσονταρ: Σαφόνοφ, Σμολνίκοφ, Μαρτινόβιτς, Κάιο, Πετρόφ (82′ Κουτοβόι), Βιλένια (56΄ Ραμίρεζ), Όλσον (46′ Γκαζίνσκι), Ούτκιν, Κλάεσον, Καμπελά, Μπέργκ (75′ Σουλεϊμάνοφ).

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook