Σουάρες προς Μέσι : «Μην αφήσεις 2,3 ή 4 να αμαυρώσουν το μεγαλείο σου»

«Κρύο» είναι το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ώρες, μετά και την επίσημη αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από τον σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα «έδιωξε» ουσιαστικά τον Ουρουγουανό, με τη διοίκηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να έχει μπει στο στόχαστρο και όχι άδικα. Ο Σουάρες είχε αναπτύξει με τον Λιονέλ Μέσι μια πολύ ιδιαίτερη σχέση […]

«Κρύο» είναι το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ώρες, μετά και την επίσημη αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από τον σύλλογο. Η Μπαρτσελόνα «έδιωξε» ουσιαστικά τον Ουρουγουανό, με τη διοίκηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου να έχει μπει στο στόχαστρο και όχι άδικα.

Ο Σουάρες είχε αναπτύξει με τον Λιονέλ Μέσι μια πολύ ιδιαίτερη σχέση τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, με τον Αργεντινό να γράφει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και το «καρφί» του για τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου και τον τρόπο που επέλεξε να «διώξει» τον κολλητό του.

Ο Σουάρες ευχαρίστησε τον Μέσι για όλα όσα του προσέφερε τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων, προτρέποντας τον να συνεχίσει και να μην αφήσει κανέναν να αμαυρώσει το μεγαλείο του.

«Σε ευχαριστώ ΦΙΛΕ για τα λόγια σου, αλλά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ γιατί είσαι όπως είσαι, για ό, τι ήσουν από την πρώτη μέρα με εμένα και την οικογένειά μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμον στον ΑΝΘΡΩΠΟ Λιονέλ Μέσι, στον ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ και ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑ, γιατί τον παίκτη τον ξέρει όλος ο κόσμος» ανέφερε αρχικά ο Σουάρες.

«Μην ξεχάσεις αυτό που σου είπα «συνέχισε να απολαμβάνεις και να αποδεικνύεις γιατί είσαι το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ» και 2, 3 ή 4 μην αμαυρώσουν το ΠΟΣΟ ΓΙΓΑΝΤΑΣ είσαι για τον σύλλογο και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σε αγαπώ πολύ φίλε και ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΤΕ και οι πέντε», συμπλήρωσε στο τέλος ο Ουρουγουανός αναφερόμενος φυσικά στον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, αλλά και στην οικογένεια του pulga, με την οποία ήταν δεμένη η δικιά του οικογένεια.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook