Κρούσμα κορωνοϊού στη Σάλκε, κανονικά το παιχνίδι με Βέρντερ (pic)

Ο κορωνοϊός χτύπησε ξανά την πόρτα της Σάλκε όπως ακριβώς είχε συμβεί και τον περασμένο Αύγουστο. Η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν ανακοίνωσε σήμερα (25/9) ότι ένας ποδοσφαιριστής της έχει διαγνωστεί θετικός στον covid-19 χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή έγινε την παραμονή του εντός έδρας αγώνα των «βασιλικών μπλε» κόντρα στη […]

Ο κορωνοϊός χτύπησε ξανά την πόρτα της Σάλκε όπως ακριβώς είχε συμβεί και τον περασμένο Αύγουστο.

Η ομάδα από το Γκελζενκίρχεν ανακοίνωσε σήμερα (25/9) ότι ένας ποδοσφαιριστής της έχει διαγνωστεί θετικός στον covid-19 χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Μάλιστα η ανακοίνωση αυτή έγινε την παραμονή του εντός έδρας αγώνα των «βασιλικών μπλε» κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης για τη 2η αγωνιστική της Bundesliga. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν θα επηρεάσει τη διεξαγωγή του αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου (26/9, 19:30) καθώς τα τεστ των υπόλοιπων μελών της αποστολής ήταν αρνητικά.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Αύγουστο είχε υπάρξει ξανά κρούσμα για τη Σάλκε στο προπονητικό κέντρο που πραγματοποιούσε την προετοιμασία της. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει τότε τη ματαίωση του φιλικού αγώνα με τους Βίρτσμπουργκερ Κίκερς.

© Πηγή: to10.gr