UEFA : Πέντε αλλαγές σε Champions και Europa League

Η UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της για τον αριθμό των αλλαγών που θα γίνονται σε Champions και Europa League για το υπόλοιπο της σεζόν. Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα γίνονται πέντε αλλαγές στις συγκεκριμένες διοργανώσεις προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη προστασία των συλλόγων από τον κορωνοϊό. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, […]

Η UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της για τον αριθμό των αλλαγών που θα γίνονται σε Champions και Europa League για το υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι θα γίνονται πέντε αλλαγές στις συγκεκριμένες διοργανώσεις προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη προστασία των συλλόγων από τον κορωνοϊό.

Ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είπε χαρακτηριστικά: «Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ενέκρινε τη χρήση πέντε αλλαγών σε διεθνείς αγώνες για το υπόλοιπο της σεζόν».

Σημειώνεται ότι αυτή η απόφαση ισχύει μόνο για τις συγκεκριμένες διοργανώσεις καθώς κάθε ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να αποφασίσει από μόνη της για τον αριθμό των αλλαγών των ομάδων στο εκάστοτε πρωτάθλημα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook