Μπαρτσελόνα : Τα βρήκε με Ντεστ, κοντά σε συμφωνία και με τον Άγιαξ

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με το έγκυρο καταλανικό EPSN, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του δεξιού οπισθοφύλακα του Άγιαξ, Σερζίνιο Ντεστ, με τον Αμερικανό να έχει συμφωνήσει και να είναι έτοιμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί τα 40 εκατομμύρια που έβαλε στα ταμεία […]

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με το έγκυρο καταλανικό EPSN, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται πολύ κοντά στη μεταγραφή του δεξιού οπισθοφύλακα του Άγιαξ, Σερζίνιο Ντεστ, με τον Αμερικανό να έχει συμφωνήσει και να είναι έτοιμος να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί τα 40 εκατομμύρια που έβαλε στα ταμεία της από την πώληση του Νέλσον Σεμέντο, καθώς ο Ντεστ ήταν εξαρχής ο μεγάλος στόχος για να καλύψει τη θέση αυτήν.

Ο 20χρονος είχε συμφωνήσει επίσης με την Μπάγερν, ωστόσο το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα του άλλαξε τη γνώμη και πλέον απομένει να έρθει και η οριστική συμφωνία μεταξύ των «μπλαουγκράνα» και του «Αίαντα» που επιθυμεί ένα ποσό κοντά στα 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ.

© Πηγή: to10.gr